Ny vecka, ny hårfärg!

 

Måndag, ny vecka och ny hårfärg! Slingorna är borta och jag har fått en kall brun nyans. Gjorde nämligen en plåtning förra veckan där ny hårfärg var grejen! Trivs bra i denna färg ‘ven om det helt klart känns annorlunda! Kul med nytt! Jag har på mig min vintagejacka, hoodie från Balenciaga (slog till på den!), boots från Topshop och väska från franska Polène (i en grymt fin färg till sommaren men passar på att använda den lite nu me!). Hoppas du har en fin måndag! Kram!

*** Monday, new week and new hair color! My highlights are gone and I have  a colder darker brown shade. It’s like this, I did a photo shoot earlier last week and getting a new hair color was the thing. I really love the new color, even if it feels a bit different for sure! I’m wearing my vintage coat, hoodie from Balenciaga (yes got this one!) boots from Topshop and a bag from french Polène (in a lovely color for summer as well as for now)! I hope you’re having a lovely monday! xoxo

 1. Anna skriver:

  Did you purchase the bag in Sweden?
  What colour did you buy?

 2. Lovisa skriver:

  Snygg färg på håret och på väskan!

 3. Du passar superfint i din nya hårfärg. Alltid kul med förändring.
  Väskan är 🌟🌟🌟

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..