weekend cravings

 

Okej, det är en bit kvar till sommar och sol, men det skadar inte att planera och drömma lite, visst!?! Tee och tote från Saint Laurent skulle funka hela sommaren, likaså ett par pärlbeprydda sandaler från Miu Miu. Pumpsen från The Row står också på min lista, det är mycket skor nu… Finns ju så mycket snyggt!

*** So well it sure is some time to go before summer but one can plan and dream a little, right?!? Tee and tote from Saint Laurent would work all summer long, as well as a pair of pearl sandals from Miu Miu. The ‘Coco’ pumps from The Row are also on my list, there are just too many nice shoes out there!!!

  1. Lovisa skriver:

    Så fin väska!

  2. Zane skriver:

    The tote is everything! Love the selection! Have a great weekend 🙂

    Rock Renee Blog

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..