ANNONS

blommor, lampor och japansk minimalism

/

När våren och ljuset kommer blir jag alltid sugen på mer blommor, mer plantor. Just nu letar jag efter en Ficus Elastica som ska passa hos oss, inte jättelätt om man vill ha en ganska så stor en. Älskar också Magnolia i vas, här i en vacker grön!

Länge har vi funderat på lampor och ljuskällor, och vi behöver verkligen investera i fler. Är lite inne på en ‘Mantis’ lampa.

Vill läsa ‘Goodbye, things’ av Fumio Sasaki som handlar om japansk minimalism. Är inte ute efter att leva så extremt men gillar tänket, tycker det verkar inspirerande! Läs mer här!

*** Flowers, lamps and japanese minimalism. When it slowly gets lighter day by day and spring is on it’s way I’m in the mood for more plants and flowers. Right now and for some time I’ve been searching for the perfect Ficus Elastica. I also love Magnolias, how lovely does these look in that green vase!?!

We’re also looking for lamps, we sure need that her up north during the long and dark winters. We’re think gin about getting a ‘Mantis’ lamp.

I want to read ‘Goodbye, things’ av Fumio Sasaki which is about Japanese minimalism. I don’t want to go to that extreme but I like the thinking and I think it can be inspiring! Read more about this book here!

1
11

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00