vinteruniformen

Det här är typ min vinteruniform, mina vardags stapels som jag har när det inte är superkallt eller snö. Och nu har det ju varit ‘varmt’ och snöfritt ett bra tag så det här hade jag på mig i helgen. Fast nu när jag skriver det här inlägget så är det snöstorm ute så det blir till att bylta på sig mera nu. Fram med kängor och stora parkasen igen! Här ovan har jag iaf på mig peacoat från Joseph, jeans från JBrand, boots från Ecco, väska från Chanel och solglasögon från Celine. Nej nu vill jag ha vår, komsi komsi!

*** This is pretty much my go to winter uniform when it’s not super cold or snow. I’m wearing a peacoat från Joseph, jeans from JBrand, boots from Ecco, bag from Chanel and sunglasses from Celine.

 1. Maria skriver:

  Wihoo, köpte Ecco-skorna , bästa valet ever, så supersköna och perfekta.
  Tusen tack än en gång för ditt svar 🙂

  Kramar i vinterkylan, Maria

 2. Maria skriver:

  Så enkelt och snyggt, som alla dina val!
  Vad heter modellen på dina Ecco-boots?

  1. Tack!!! Modellen heter Ecco Shape 45 Pointy.
   Kram!
   Caroline

   1. Maria skriver:

    Oh va snäll du är, tack! Du är en så fin inspiration.
    Önskar dig en fin dag 🙂

    Kram, Maria

 3. Lovisa skriver:

  Så fint med gul väska!

 4. Helena skriver:

  Jag har också samma som jag kör på hela vintern, bekvämt och skönt! Älskar din gula väska!

 5. Pauline skriver:

  Oh I love these boots! Which model is it?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..