monday and teddy bearin’ once again

 

Teddykappa igen! Den här är vintagefyndad och jag älskar den här oversize peacoat modellen! Hur jag fick tag i den här kappan är det också en ganska rolig story kring. Jo, jag gick på stan och fotograferade streetstyle här i Stockholm, när jag spottade den här tjejen i den grymma kappan utanför Beyond Retro. Tog hennes bild och var ju tvungen att kolla upp kappan närmare, och det visare sig att hon lånade på sig den ut när hon och kollegorna skulle kolla nya skyltningen. Så den var till salu (tur !!!), några knappar var lite lösa men det fixade jag lätt och priset, min för under 500kr! Streetstyle är en fantastisk inspirationskälla tycker jag, att få se hur folk bär och matchar plagg på riktigt liksom. Jag har också haft på mig kappan här!

Mina jeans kommer från Cubus (avklippta), skorna är Esprit, solisar från Celine och väskan Saint Laurent (baby SDJ).

*** Teddy bearin’, again! I just can’t get enough of those teddy coats! 😀 This one is thrifted and I love this oversize peacoat model. The story about how I got hold of this is rather funny so I’d thought I’d share it here! Well… I was out and about shooting street style here in Stockholm when I bumped in to this cool girl outside Beyond Retro (a vintage store), she was wearing the coat. I took her picture and had to ask more about the coat and (hello lucky day), she was only wearing it as she and her colleagues was out checking the storefront which they just rearranged. So it was for sale in the store and I got it for 50 euros! Had to sew on some new buttons but other than that it was in great condition! I love street style, it is for sure my biggest source of style inspiration! I’m aslo wearing this same coat here!

My jeans are Cubus (cut off), shoes Esprit, sunglasses from Celine and my bag is from Saint Laurent, (a baby SDJ).

  1. Ina skriver:

    Så fin! Hva heter jeans modellen fra Cubus?

  2. Zane skriver:

    Loved the story, once found a bag in a similar way! Have a great week!

    Rock Renee Blog

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..