teddy bearin’ part II

 

När man vill ha vår fast det är minusgrader ute… Då får det bli strumpor i skorna och lite färg som piggar upp! Mera varma och goa teddykappor (jag älskar den här trenden som ju passar perfekt för klimatet här!). Jag har på mig kappa och skor från Gestuz, jeans från H&M, väska från Chloé och tröja från Mayla.

*** When you want spring but it’s freezing outside… Coat and shoes from Gestuz, jeans from H&M, bag from Chloé and knit from Mayla.

  1. Lovisa skriver:

    Så fint med färg!

  2. Hei, hva heter jeans modellen? Perfekt. Takk.

    1. Hej! Det är H&M’s ‘Vintage fit’.
      Med vänlig hälsning, Caroline

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..