luxe or budget

 

 

Mina favoritskor som jag lever i under det varmare halvåret, ja tills man inte kan gå baranklad längre, är loafern! Så snyggt och bekvämt! Gucci kan ju vara kung av just loafers och misslyckas inte med någon loafer som de gör, alla är grymma. De här med slingback, alltså med band i bak, är snygga och klassiska och passar till det mesta i vår/sommar! Vill man ha något liknade men till lägre pris hittar man ett par hos Topshop.

*** My favorite shoes ever, which I basically live in throughout the warmer half of the year, until I can’t go bare ankles any longer, are the loafers. Gucci is, obviously, king of loafer making, they can not fail, every pair is a want-need! These slingback loafers as well, they are classic and goes with anything! If you are looking for something less expensive you’ll find a similar pair at Topshop.

  1. Helena skriver:

    Gillar båda, väldigt bra budgettips!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..