ANNONS

the bag accessories

/

Två snygga sätt att uppdatera och piffa till väskan med är 1. bandanascarfen och 2. en rolig axelrem. Jag gillar att piffa till mina väskor och till våren/sommaren och semestern brukar alltid en bandana åka på. Det bästa med att ha en bandanan på väskan är ju att den finns tillgänglig för att sätta i håret eller runt halsen eller så. Här har jag virat min scarf runt min Tory Burch väska. Och nu på senaste så har trenden med roliga axelremmar vuxit sig stor. Här bär jag min westerinspirerade rem från Kate Cate, som har massor av snygga att välja på! Både de här väskaccessoarerna är också ett grymt julklappstips till den som har allt!

*** Two great accessories for any bag are 1. the bandana scarf and 2. the fun strap. I love spicing up my bags with accessories. The bandana is great for spring/summer/vacation and the best thing is you can use the bandana for other things aswell, in the hair, as a neck tie and such. Here I have wrapped my scarf around the handle of my Tory Burch bag. Lately the trend with bag straps in fun colors and blinged with various things has become huge. I wear my western inspired from Kate Cate, they have a lot of fun straps to choose from. Both these bag accessories also makes a great christmas gift!

1
10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00