best of budget

 

Ett riktigt bra budgetköp är mina svarta mockaboots med taxklack från Topshop, de här växlar jag med mina från Gianvito Rossi (som har betydligt högre klack). Dessa funkar lite bättre till vardags om man ska springa på stan och gå mycket. Du hittar mina boots här! Jag har också fått många frågor om mina Gianvitoboots så tänkte också passa på att tipsa om att det finns en budgetvariant, också från Topshop, som du hittar här! Ps. Mina jeans är avklippta High Waist Straight från Cubus.

*** A real great budget catch are my black suede ankle boots with low heel that I got from Topshop. I vary these with my Gianvito Rossi ones (which have a higher heel). These are great for running errands and if you know you’re gonna walk a lot. You can find them here! Speakning of my Gianvito boots, I’ve got a lot of questions about them and I thought I’d let you know there is a budget option for them, also at Topshop, which you can find here. Ps. My jeans are cut off High Waist Straight from Cubus.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..