all about the bum bag

 

Midjeväskor har väl aldrig varit så trendigt som nu. Och de flesta stora märkena är på trenden, så klart! Jag är ett stort fan och har länge använd midjeväskor, det passar mitt dagliga liv i farten! Ovan har jag väska i leopard från Supreme. På festival med svart väska från Yvonne Koné. Och en gammal favorit, Chloés Georgia.

Det finns massor av midjeväskor att välja på och ovan ser du några av mina favoriter! 1. Klassisk från Yvonne Koné. 2. Rosa med stenar från Gucci. 3. En enkel från Free People. 4. En röd från Gucci (och en budgetvariant här). 5. En i svart sammet från Miu Miu. 6. En i grönt från Valentino.

*** Bum bags and belt bags have never been so trendy as right now. All the big brands are, of course, on the trend! Personally I think the trend is great, it suits me for everyday when I’m running errands or playing with Bambi in the park. Above I’m wearing a leopard one from Supreme. At a festival wearing a black one from danish Yvonne Koné. And an old favorite the Georgia bag from Chloé.

Well there are loads to choose from in the stores right now, and you can see some of my favorites above. 1. A classic from Yvonne Koné. 2. A bright pink with crystals from Gucci. 3. A sleek one from Free People. 4. A red one from Gucci (and a budget version here). 5. One in black velvet from Miu Miu. 6. A green one from Valentino.

 1. My question is about those great, suede black boots in second pic; have a ”western vibe” going on!! who makes those?

  1. Hi! They are from danish brand Nota Bene, from a few years back, but I’m sure the have something similar!
   https://notabene.dk

   Best wishes,
   Caroline

 2. Maria skriver:

  Fina väskor. Vart kan man hitta återförsäljare för supreme väskan?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..