wednesday mood

 

Mitten på december och jag är redan less på vintern, längtar efter våren, sol och lite varmare väder. Så då passar jag på att dregla lite över snyggheter man kan ha när det blir vår som till exempel heels från Chanel och ankelkorta jeans från Samsoe. Och en grön väska, det här är den nya lilla (micro) varianten på belt bag från Celine, söt! Jag är också sugen på nytt inom skönhet, som Rodins Olio Lusso som luktar så gott och så älskar jag Magdalena Frakowiaks hår på den här bilden, enkel elegans! Jag behöver helt klart en klippning!

*** It’s mid december and I’m already over winter, it’s been fun but now I need spring! Thanks! So drooling and dreaming about warm weather things. Like heels from Chanel or ankle short denim from Samsoe. And a bright green bag, this is the new micro belt bag from Celine, it’s really cute. I’m also in the mood for new beauty stuff, I love the smell of Rodin’s Olio Lusso and Magdalena Frakowiak’s hair looks so good in this picture. I need a haircut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..