wardrobe.nyc

 

Tips, tips! Christine Centenera som är modechef på Vogue Australia har tillsammans med sin partner Josh Goot startat Wardrobe.nyc, ett klädmärke med ett nytt tänk. Märket gör lyxiga basplagg som ska hjälpa en att skapa en grymt perfekt basgarderob. Kollektionen består av 16 plagg, 8 dam och 8 herr. Och kollektionen säljs också på detta sätt, man kan välja att köpa fyra eller alla åtta plagg. Varje säsong kommer en ny kollektion, den här första heter ‘skräddat’.

Centenera som själv syns i grymma klassiker har bland annat skapat den perfekta t-shirten, de snyggaste byxorna, en perfekt skräddad kavaj och allt passar ihop. Märket ger en helhetslösning, en perfekt kurerad garderob helt enkelt. Spana in: https://www.wardrobe.nyc/

*** So… Christine Centenera and her partner Josh Goot just launched a new brand with a new way of thinking/shopping. It’s called Wardrobe.nyc and the make luxurious key items to helt create the perfect wardrobe. The collection consists of 16 pieces, 8 for men and 8 for women. You also buy the collection in this way, you buy either 4 or 8 items. You can’t buy the items separately. Each season they will present a new collection, this first one is called ‘tailored’.

Centenera who are known for her perfect style has created the perfect tee, a well tailored blazer, the coolest pants to mention some of the items. And everything goes together perfectly. A dream! Wardrobe.nyc gets you the perfect curated wardrobe. Check it out: https://www.wardrobe.nyc/

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..