ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Polarn O. Pyret

Julens bästa mjuka klappar

/

På julaftons morgon är det ju jättemysigt att få första klappen och vad passar då bättre än att få ‘dagens outfit’ i den!?! Till Bambi slår jag in en supersöt röd hängselklänning från Polarn O. Pyret, som passar alldeles perfekt till julaftons alla aktiviteter! Men för att ni ska få se klänningen på, lät jag Bambi få öppna klappen redan nu. Polarn O. Pyret har också magiska presentpapper och kartong som passar perfekt till en nyfiken och förväntansfull liten!

Bambi gillar verkligen den här klänningen, under bär hon topp och strumpbyxor i marinblått med mönster, de kommer också från Polarn O. Pyret. Det bästa med den här klänningen är att den funkar att matcha med massor av annat och passar till många olika tillfällen = ett riktigt bra köp!

Hos Polarn O. Pyret hittar du massvis av mjuka klappar och här är mina fem bästa julklappstips! 1. Tröja och byxa i velour, perfekt att mysa och leka i! 2. Klänning i velour, den här känns så klassisk och söt, måste köpa till Bambi! Matcha med hoodien, också i skön velour, den här har Bambi redan och den är supermysig och funkar med det mesta. 3. De här manchesterjeansen med zipfickor, hur söta!!! 4. Vi har de här joggingbyxorna i ull och de har visat sig vara de vi använder mest, de är varma och bekväma, perfekta att ha under överdragsbyxan och jättebra för innelek. 5. Klassiska grå raggsockor, en användbar julklapp i vinterkylan!

1
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00