ANNONS

helgen i bilder

/

I helgen har Bambi lussat i kyrkan, det var så gulligt att se alla små tomtar och lucior och så våran söta tärna! Vi har också klätt granen (inte riktigt klart men nära), i år blev det silverkulor. Saknar något att ha i toppen, eller så får det vara. I fönstren pyntade vi med apelsiner med nejlikor i. Det klassiska och enkla är så vackert på julen tycker jag!

*** The weekend in pics! Bambi took part in the Lucia celebrations at a church near here together with a bunch of kids in santa outfits and Lucia outfits, so cute! We also decorated our tree, this year we’re going for silver (not entirely done here but almost). We’re also missing something to go on top, not sure what to get, a star perhaps. In the windows we decorated with oranges with cloves, the smell is lovely and I love these classic and simple things for christmas!

1
11

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00