I annonssamarbete med CUBUS

Hello party season!!!

Jul och nyår närmar sig, festsäsongen är här! Så kul att ha många glada festligheter att se fram emot så här års tycker jag! Här har jag valt ut ett gäng festliga favoriter från Cubus. Jag har lagt fokus på svart som är min favoritfärg när det kommer till fest! Men det behöver inte bli tråkigt om man leker med olika material. Här ovan har jag ett par coated jeans tillsammans med en fuskpäls, en svart tröja i merinoull och en väska i sammetsliknande material. Alla olika materialen gör att outfiten blir mer levande!

Jag har inte bara valt ut svart, jag har också valt det här glittrande settet med topp och byxa som skimrar ihop med festligheterna! Det här settet är så bra för delarna funkar också var för sig! Jackan är samma som jag bar ovan, likaså väskan!

Sist ut en lite mer vanlig outfit men som med ett par heels absolut funkar vid mer festliga tillfällen! Polotröjan och byxorna med dragkedjedetaljerna är två av mina absoluta vardagsfavoriter! Du hittar allt jag har på mig hos Cubus, i butik och online!

 1. Hej,

  Så snyggt i håret!!! Var brukar du klippa dig? Visst har du slingor också?

  1. Hej! Å tack! Jag brukar inte gå till någon speciell och oftast hackar jag själv hemma. Jag har en väldigt lätt balayage (som ju är slingor som tonar) och mest i underhåret för att få en naturlig look. Gjorde det hos Sandra som jobbar på hårcenter på Kungsgatan, vet ej om hon jobbar kvar men hon kunde iaf sin grej.
   Kram!

   1. Tack för ditt svar!! 🙂 Kram

 2. Vilka fina outfits och snygga bilder på dig. Kram

 3. Sonja skriver:

  Det ser så snyggt ut! Cubus har verkligen blivit bättre.

 4. Eva skriver:

  Hej! Var har du köpt dina snygga stövletter?
  Med vänlig hälsning, Eva

  1. Hej! De kommer från Gianvito Rossi, köpte dem för flera år sedan i Paris.
   Kram, Caroline

 5. Helena skriver:

  Snyggt! Har fått upp ögonen för Cubus, gillar deras jeans mycket och även ullplaggen. Tack för tips!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..