I annonssamarbete med CUBUS

Hello party season!!!

Jul och nyår närmar sig, festsäsongen är här! Så kul att ha många glada festligheter att se fram emot så här års tycker jag! Här har jag valt ut ett gäng festliga favoriter från Cubus. Jag har lagt fokus på svart som är min favoritfärg när det kommer till fest! Men det behöver inte bli tråkigt om man leker med olika material. Här ovan har jag ett par coated jeans tillsammans med en fuskpäls, en svart tröja i merinoull och en väska i sammetsliknande material. Alla olika materialen gör att outfiten blir mer levande!

Jag har inte bara valt ut svart, jag har också valt det här glittrande settet med topp och byxa som skimrar ihop med festligheterna! Det här settet är så bra för delarna funkar också var för sig! Jackan är samma som jag bar ovan, likaså väskan!

Sist ut en lite mer vanlig outfit men som med ett par heels absolut funkar vid mer festliga tillfällen! Polotröjan och byxorna med dragkedjedetaljerna är två av mina absoluta vardagsfavoriter! Du hittar allt jag har på mig hos Cubus, i butik och online!

LOADING..