brand to watch: nanushka

 

Ett märke som jag upptäckte för några år sedan är Nanushka och de fortsätter att leverera så vill tipsa om dom här! De gör lyxiga och avslappnade kläder som funkar varje dag! Spana in deras kollektioner här nanushka.com

*** A brand I discovered a few years back is Nanushka and I think they are worth a mention again because they make such nice clothes and accessories. For me they are relaxed luxe with easy going beautiful clothes. nanushka.com

  1. Sonja skriver:

    Tack för tipset! Kul nen nya märken att spana in.

  2. Helena skriver:

    Kappan ser underbar ut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..