puffer jacket + heels

 

Ett av mina mest använda vinterplagg, och ett riktigt nyckelplagg i kallt väder, är pufferjackan. För att känna mig lite mer ‘fashion’ så matchar jag med heels, men oftast blir det varan kängor eller sneakers till vardags. Och så älskar jag när det blir lite oversize, då känner jag mig snyggast och lite extra varm.

Jackan är från Jackson Hole Originals, skorna är från Gianvito Rossi och jeans från Cubus.

*** One of my most worn winter items, a real key piece, is the puffer jacket. To keep it stylish I team it with heels, although most of the time I wear it with warm boots or sneakers for everyday life. I also love when the jacket is a bit oversize, it’s most comfy that way and feels warmer!

My jacket is from Jackson Hole Originals, my shoes are Gianvito Rossi and jeans from Cubus.

 

LOADING..