ANNONS

beauty talk

/

Empties är ett stort begrepp inom beautybloggarna, alltså produkter som man tömmer helt, favoriter som man vill ha ut varenda droppe av. En av mina empties den här månaden är Hydra Beauty från Chanel, en fuktighestkräm som jag bara inte kan vara utan. Den här använder jag varje dag, nu när vintern är här kompletterar jag med en lite fetare kräm ovan. Nu är den här nästan slut, finns bara lite kräm på väggarna kvar. Så detta är en riktig favorit.

*** Empties is a huge term within the beauty blogging industry, meaning products that you empty completely simply because it’s a great product. One of my empties this month is Hydra Beauty from Chanel, a moisturizer that I can not be without. I use this every day, now during winter I sometimes add a richer cream over it. Now I’m almost out of this, I only have some cream on the walls of the ear left. So this is a real favorite of mine.

Från en gammal favorit till en ny! Jag är alltid på jakt efter den ultimata ögonpaletten och den här ‘Matte Chocolate Chip’ från Too Faced är riktigt fin. Många bruna fina nyanser och asken ser ut som en chokladkaka, dessutom är den berikad med antioxidant-rikt kakaopuder. Skuggorna har riktigt bra pigmetering och alla är matta (älskar matta skuggor). Paletten är dessutom lagom liten för att få hänga med i väskan, perfekt när man reser!

*** From an ‘old’ favorite to a new one! I’m always on the hunt for a great eye shadow palette, this ‘Matte Chocolate Chip’ from Too Faced is really nice! Loads of brown shades and even the packaging is brown, it looks like a chocolate bar! The shadows are also enriched with cocoa powder, so this is a real chocolate treat for the eyes! The shadows have great pigment and all of them are matte (which I love). The palette is also a nice size for the purse, or for traveling.

Chanel släpper nytt för våren och sommaren 2018 och kollektionen heter Neapolis, inspirerad av Neapel, medelhavet, då och nu. Ett par favoriter är nya Poudre a levres som känns innovativt, det är ett puder för läpparna som man sen fixerar/blandar med läppbalm. Med pudret kan man verkligen styra mängden färg man önskar, en kul nyhet! Sen släpper man också nya läppgloss, mina favoriter är det blå #792 och #794. Riktigt snygga nyanser, blått läppjox som nästan blir transparent på läppen ger en illusion av vitare tänder 😁 ! Har ni följt bloggen ett tag vet ni säkert att jag gillar blått läppglans!

*** Chanel spring summer 2018 is all about Neapolis! The inspiration comes from Neapel and the mediterranian, now and then. A couple of my favorites are the new Poudre a levres which is a powder that you mix with a balm, a cool new thing which also makes it easy to add as much color as you like. An other favorite are the new glosses, the blue #792 and #794 are two great shades. The blue is almost transparent but the blue tone is nice, it can also make the theeth look whiter 😁 ! If you have been following me for a while you know I’m a big fan of blue lip gloss!

3
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00