ANNONS

burgundy and black

/

Ett av mina favoritplagg är den långa kappan, enkel att bara dra på och ger en snygg siluett. Här bär jag den med heels och ull set. När det blir ännu kallare kör jag en tunn dunjacka under. Tycker om att ha flera kappor att variera med, på vintern är ju ytterplagget ofta i fokus liksom. Här har jag en i vinrött som ju passar perfekt med svart.

Kappa från Cos, tröja och byxa i merinoull från Cubus, skor från Gianvito Rossi och väska från Balenciaga.

*** One of my favorite vinter garments is the long coat, it’s easy to wear as it goes with most things also it gives a nice silhouette. When it’s getting too cold I add a thin down jacket to wear underneath. I love having several coats to vary with, because during winter the outerwear is the piece that is like always in focus. Here I’m wearing a burgundy coat which goes great with all black!

Coat from Cos, knit top and trouser from Cubus, shoes from Gianvito Rossi and bag from Balenciaga.

2
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00