I annonssamarbete med POLARN O. PYRET

jag känner en trollkarl…

I annonssamarbete med Polarn O. Pyret

Tiden som kommer nu är magisk, jag älskar julen och alla dess festligheter och skoj! Det magiska jag fick uppleva när jag var liten vill jag också ge till Bambi!

Vi tjuvstartar festligheterna tillsammans med Polarn O. Pyret och deras festkollektion som också är helt magisk. Bambi bär en klänning i midnattsblått som skimrar tillsammans med en mjukisjacka i velour samt knästrumpor. Från Polarn O. Pyret fick Bambi också en magisk låda med en tyllkjol, trollerihatt och trolleristav, och ett helt gäng med roliga ballonger! Det är så roligt att överraska sina barn med sådana här små magiska stunder! Du hittar Bambis outfit och massor av andra fina festkläder hos Polarn O. Pyret här!

Jag vill också tipsa om en tävling som Polarn O. Pyret har tillsammans med Mama på instagram där man kan vinna en festgarderob värd 1300 kr! På min instagram kan du läsa mer om hur du kan vara med och tävla, instagram.com/carolineblomst

  1. Helena skriver:

    Söta Bambi i fina plagg! Har äldre barn men vi körde ofta Polarn förr.

  2. Sonja skriver:

    Så fint!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..