ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Cubus

Dax för hemmamys!

/

Nu när det blir allt mörkare och kallare ute är det hemmamys som gäller och då vill man vara varm, mysig och bekväm. Jag älskar hemmamys så ser verkligen fram emot julledigheten, då kan man liksom mysa lite extra! Här har jag plockat ut ett gäng favoriter att mysa i hemma med! Allt hittar du hos Cubus!

De klassiska rutorna är så snygga tycker jag, de här byxorna är också supermjuka, perfekta för mysiga sängfrukostar!

Cubus har också ett stort utbud av plagg i värmande och mjuk merino ull. Allt från joggers till tröjor till underkläder. Och det finns även för herr och barn. Det här är ett riktigt bra julklappstips, en perfekt julklapp för både stora och små! Jag har valt ut ett grått set som jag typ bor i just nu, och det bästa är att det går att kombinera så att man även kan ha det till vardags! Jag kör den grå tröjan till jeans och i lekparken kör jag mina joggers!

Här bär jag mina byxor tillsammans med en riktigt go ulltröja som passar lika bra hemma som på jobbet och i skolan! Den finns också i en mörkblå färgsättning. Spana in alla mina plagg och många fler värmande och mysiga vinternyheter hos Cubus, i butik och online!

6
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00