ANNONS

lite tankar om inredning

/

Är alltid sugen på att göra om hemma när det är mörkt och kallt ute. Just nu funderar vi på att måla om i vardagsrummet, från vitt till grått. Tror det kan bli mysigare. Även om vitt är fräsch så känns det så kalt på ett sätt. Det är hurusom ett projekt, vi får se om det blir av detta år. Är också sugen på ett ‘Large Paperclip’ från Carl Aubock, en snygg inredningsdetalj tycker jag. Stolen i blått är magisk, den kommer från Harry Bertoia för Knoll, jag gillar när man har en färg som sticker ut i ett rum.

*** Some interior design thoughts… When it’s cold and dark outside I always find that I wanna redecorating at home. Right now we are considering painting our livingroom from white to grey. Even though white is fresh it feels so bare. It’s a big project so we’ll see if we’re able to fit that in before christmas. I’m also in the mood for a ‘Large Paperclip’ from Carl Aubock, it’s such a nice decor piece. And this blue chair from Harry Bertoia/Knoll is like magical, I love it when a colorful piece kind of makes the whole room!

4
11

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00