ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Ole Henriksen

3 Little Wonders

/

Idag handlar det om transformation, förvandling. Jag har testat det här ‘3 little wonders’ kittet från Ole Henriksen som innehåller allt man behöver för fräsch hy! Och på bara 7 dagar får huden mer glow, hudtonen blir jämnare och rynkorna mindre synliga.

Kittet innehåller en hudkräm, Sheer Transformation Perfecting Moisturizer, ett serum, Truth Serum, samt Invigorating Night Transformation Gel som är ett nattserum med bland annat AHA syror. Fantastiska produkter var och en och grymma tillsammans!

Att lyxa till det med fantastiska produkter tillsammans med att få en god natts sömn gör underverk för min hy. Det förvandlar mig både inuti och utanpå! När jag vaknar ut helt utvilad (inte helt ofta man gör det som småbarnsförälder) så känns det så skönt, och om man får ligga och dra sig ännu en extra stund på morgonen är det ännu bättre! Sömn är helt klart en avgörande faktor för mig om jag vill känna mig omvandlad, från trött trasa till glad och snygg! Även bra hudvård som gör att man ser sitt bästa ut är viktigt för mig, det är så skönt när hudvården bara funkar tycker jag. Det är ju också extra tacksamt de dagar man sovit dåligt! Och Ole Henriksens produkter är fanatiska och gör helt klart sitt jobb! Produkterna är inte testade på djur, innehåller kraftfulla botaniska ingredienser och hela konceptet handlar om skönhet inifrån och ut, att hudvården är en viktig del men också att ha en positiv inställning till livet!

Sheer Transformation Perfecting Moisturizer är en hudkräm som man använder över serumet på dagen och över nattserumet på kvällen. Den här hudkrämen är fantastisk, lätt men krämig, återfuktar samtidigt som den går in i huden. En allround favorit! Det är den jag använder på översta bilden, jag brukar ‘klutta’ ut kräm på kinderna, näsan, hakan och pannan, och sen smörjer jag.

Truth Serum, det bästa serumet, fullt av vitamin C och kollagen som boostar huden och ger ett fantastiskt glow! Jag har använt det här serumet länge och jag återkommer alltid till det. Huden blir mer glowy redan efter ett par användningar! Det är inte för inte termen Ole Glow™ finns kan jag säga!

Invigorating Night Transformation Gel, är ett nattserum men AHA syror som jobbar. Att tänka på är att använda solskydd när man använder det här serumet i och med AHA syrorna som gör huden lite extra känslig mot sol. Serumet ger bland annat jämnare hy och mindre porer, jag tycker att man såg skillnad redan efter några nätter och efter sju dagar så känns huden mycket snyggare!

Hela den här rutinen med dessa tre produkter förvandlar huden på en vecka! Och jag ser verkligen skillnad när jag nu har använt de här tre produkterna! Huden blir strålande glowy (även fast man sovit dåligt), porerna upplever jag mindre och hudtonen känns jämnare och mindre röd! Så bra hudvård kan verkligen förvandla huden till det bättre! Testa du också, här hittar du Ole Henriksens 3 Little Wonders kit och alla andra produkter!

3
8

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00