ANNONS

förra månadens bästa köp

/

Det är kul med lyckade köp, ja de är ju alltid de bästa köpen! Och här kommer mina bästa köp från Oktober. Jag har nog inte använt en Gucciparfym så flitigt sedan Rushdoften var ny (runt år 2000!!!). Guccis nya ‘Bloom’ är min nya everyday doft, tycker den luktar så gott!!! Jag uppdaterade också med lite underkläder, det är viktigt att känna sig fin under! BH och trosor kommer från Wonderbra. Nya tröjor, bra basplagg. De här två har jag verkligen bott i sen jag köpte dem. En havrefärgad från Esprit och en svart från Mayla, båda lite oversize och perfekta vardagströjor!

*** Last months best purchases! I love a great purchase, those are the best purchases, right!?!  And here are my top buys from october. I don’t think I’ve used a Gucci perfume this much since I got ‘Rush’ which was like around year 2000!!!. Guccis ‘Bloom’ is my new everyday scent, I love it! I updated my underwear drawer with some nice lace things from Wonderbra! I also got new knits which is so useable here up north! These two are perfect for everyday wear. The oatmeal one is from Esprit and the black one is Mayla, both are a little oversize.

0
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00