I annonssamarbete med ECCO

Bambi och jag trivs i ECCOs Ukiuk

 

I annonssamarbete med ECCO.

Bambi och jag har verkligen bott i våra Ukiuks sen sist, Ukiuk är ECCOs varma och bekväma vinterkänga som även finns i andra färger. Nu när kylan kommit är de perfekta för parklek och andra roliga aktiviteter. Vi brukar ju vara ute och leka i minst ett par timmar innan lunch och det är ju så skönt att slippa frysa om fötterna. De är också väldigt nätta i modellen och lätta, skönt tycker jag, många andra vinterkängor är oftast motsatsen. Sen är det kul att matcha också, inte bara för att det är gulligt utan då vet ju jag att hon måste vara minst lika varm och skön som jag, och att hon har lätt att röra sig i kängan! Sådan mor, sådan dotter!

ECCOs ledord Perpetual Natural Motion, det vill säga evig naturlig rörelse är grunden i alla skor de gör. Den här kängan är ett perfekt exempel på det! Den sitter perfekt på foten, är bekväm och fungerar i alla typer av miljöer, rörelser. En tidlös och modern känga som man kan och vill använda varje dag!

Sulan är gjord med ECCO FLUIDFORM™: en teknologi som säkerställer balanserad dämpning. Det här gör kängan lätt och skön att röra sig i. Ukiuk är gjorda av högkvalitativt läder och de är ullfodrade, med andra ord är de varma och mysiga, perfekt hela långa vintern! Gummisulan ger också ett slitstarkt grepp, det är viktigt nu när det blir halt ute! Här hittar du våra Ukiuk och flera andra olika färger!

I annonssamarbete med ECCO.

 1. Sonja skriver:

  Så fina skor!

 2. Lovisa skriver:

  Ska köpa ett par Ukiuk på hemsidan, hur är de i storleken?

  1. Hej! Jag tycker de är normala i strl, jag har min vanliga strl i dem.
   Med vänlig hälsning, Caroline

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..