I annonssamarbete med ECCO

Sådan mor, sådan dotter!

I annonssamarbete med ECCO.

Här är jag och Bambi i ECCOs Ukiuk boots, varma, bekväma och snygga! Vi plaskar fram på stans gator när det regnar ute! De här bootsen passar lika bra på stan som i lekparken och ute i naturen!

ECCOs Ukiuk är fodrade med ull och har ett yttre som tål rusk, regn, slask och snö. Ukiuk finns i ett gäng olika varianter, mina är i skinn och HYDROMAX® teknologin skyddar mot vätan och håller skinnet mjukt! Bambis är i skinn med GORE-TEX® och är också varma och vattentäta!

Bambi älskar sina boots! De är superlätta i och med sulan som är gjord med FLUIDFORM™ teknik som fungerar skönt stötdämpande och gör skon flexibel.

Vi trivs jättebra i våra Ukiuks och de här kommer vi bo i hela vintern lång! Jag tycker de är så fina för de är nätta och feminina i formen och har de alla de där egenskaperna man söker hos en vinterkänga; varma och sköna och snygga! Du kan läsa och shoppa Ukiuk hos ECCO här!

I annonssamarbete med ECCO.

LOADING..