ANNONS

weekly beauty

/

Chloés doftserie fyller 10 år och nu släpps Absolu de Parfym för att fira detta! En intensiv och förfinad tolkning av orginaldoften. Luktar jättegott! Den här klassikern har hängt med mig under alla år och jag använder den fortfarande, en tidlös doft som luktar fantastisk fräscht och elegant.

*** Chloé’s perfume series celebrates 10 year anniversary and they are releasing Absolu de Parfym in honor of this. It’s an intense version of the original scent! I love this one! The classic has been my favorite since forever, it’s a real timeless scent that smells elegant and fresh!

Gigi Hadid släpper paletter med Maybelline, om 12 dagar finns de att köpa här i Sverige. Tycker det ser fint ut så blir sugen på att testa!

*** Gigi Hadid for Maybelline looks great, in sweden it will be available in 12 days. Looking forward to try this on.

Stora snackisen just nu är Vinter’s Daughter’s Active Botanical Serum. En ansiktsolja full med bara bra grejer och som fått otroligt bra recentioner och beautypris. Den här oljan/serumet sägs plumpa, ge glow och återfukta. Bland annat Gwyneth Paltrow sägs vara ett fan.

*** THE oil of all face oils. Vinter’s Daughter’s Active Botanical Serum, a face oil full of good stuff. This makes the skin plumped, moisturized and glowy. I hear Gwyneth Paltrow is a big fan of this.

2
8

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00