purple plaid blazer

 

Hej tisdag och idag kände jag för lite mer färg! Visst är den snygg den här lilarutiga blazern från Mayla!?! Till vardags kör jag enkel tröja under och sneakers, till helg och mer festliga tillfällen blir det klackar! Ursnyggt! Min tröja under kommer också från Mayla, en perfekt vardagsstaple, väskan är Gucci.

*** Hello tuesday and hello to a more colorful me! Ain’t this purple plaid blazer from Mayla amazing!?! For everyday wear I team it with a simple knit and sneakers, and for the weekend heels for sure! The knit I’m wearing is a perfect everyday staple also by Mayla and my bag is Gucci.

  1. Mia skriver:

    Så fin färg på kavajen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..