ANNONS

monday mood

/

‘First I drink the coffee, then I do the things.’ Ja så kan man kort beskriva min måndagmorgon. Ha ha! Ett klockrent citat tycker jag! Här komernågra måndagstankar i modets tecken. Jeansen från Louis Vuitton ss 2015, lika snygga nu! The Row gör grymt fina väskor, jag skulle inte tacka nej till den här ringväskan. Och jag älskar ju skor, de här från Miu Miu funderar jag fortfarande på, nu finns de äntligen i min strl, borde jag köpa? Jag spanar också på Balenciagas pumps, wow! Och så har jag renast bland mina solglasögon, jag täcker att jag borde investera i Celines ‘Edge’. Några ut, ett par in!

*** ‘First I drink the coffee, then I do the things.’ This pretty much sums up my monday mornings! Ha ha! Such a great quote! Anyway lately on my mind, the jeans from Louis Vuitton ss 2015, still hot! The Row makes amazing bags, would not say no to this ring tote! I love shoes, and these from Miu Miu are still on my mind, and now finally available in my size, should I get them? I also love the pumps by Balenciaga! Wow! I ‘cleaned out’ my sunglasses drawer the other day and I’m thinking I should probably get the ‘Edge’ sunglasses from Celine. Some out, one in!

2
11

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00