the friday list

 

3 november idag och här kommer fredagslistan full av höst/vinterinspiration! Diptyque har fått in ett gäng nya doftljus och det här som luktar lite juligt får gärna flytta hem till oss! Sen har vi drömmen, teddykappan från Max Mara! Från en dröm till en annan, vita boots från Celine, ja tack! (Här finns en snygg budgetvariant!) Jag har sniffat på Hermes senaste doft Twilly och den här föll mig i smaken. Den här doftar kryddigt, sensuellt och varmt. Väldigt gott! En Ficus Elastica, gummifikus, vill jag ha! Och varma filtar får man ju aldrig nog av, den här fina kommer från Missoni. Sist ut, budgetkapet, en snygg party topp som finns hos Cubus.

*** November 3 today and Friday, yey! Here’s my friday list full of winter inspiration! News at Diptyque, this one that smells a bit like christmas are more than welcome to move in with us! The dream, a teddycoat from Max Mara! And direct from one dream to another, white Celine boots, yes please! (Here’s a nice budget version!) I also sniffed on Twilly, the lastest scent from Hermes and I really like it! It smells spicy, warm and sensual. A very pleasant scent. Then A rubber plant, ficus elastic, I need this plant! And one can never have enough warm blanket this time of year, this one is Missoni. Last, the catch, a gray party tee from Cubus.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..