I annonssamarbete med POLARN O. PYRET

Kallt väder = ullunderkläder

Nu är kylan på intåg och det är dags att tänka på hur man ska klä sina små! Underst är det bäst med ett lager av ull, ull håller värmen fast det blir vått och fuktigt. Sen bör man ha ett mellanlager av till exempel fleece och sist ett yttre lager som håller varmt och skyddar mot alla väder, vi pratar jackor och täckbyxor eller overaller. Sen får man inte glömma vantar, mössor och strumpor och skor förstås. Mycket att tänka på.

Polarn O. Pyrets ullunderkläder är helt fantastisk mjuka och sköna och kliar inte. Bambi använder sina som pyjamas till och med när det är kyligt i sovrummet. Och de funkar ju förstås lika bra att leka i både inne och utomhus, då blir de det där undre värmande lagret. Nu i höst har Bambi använt tröjan under sin fleecejacka och hållit sig varm. Nu börjar det dock bli kyligare så då har vi även haft på en ytterjacka. Det känns tryggt att veta att hon är varm och skön när hon är i parken och leker tycker jag!

Hos Polarn O. Pyret hittar du många fina ullplagg, både underkläder och vantar, halskragar, strumpor med mera! Bambi har på sig byxa, tröja och mössa i rosa. Byxan har knytband i midjan så att den kan regleras. Jag tvättar dessa i 30 graders ullprogram och de håller både form och funktion. Bambi hade även ett liknande set från Polarn O. Pyret förra vintern och jag vet inte hur många gånger det åkte i tvätten och det höll sig fräscht och fint. Nu har en kusin fått ärva det, så det håller ännu en vinter! Toppen tycker jag när man kan recykla plaggen på så sätt!

Gå gärna in och kika hos Polarn O. Pyret, i butik eller online på alla fina och praktiska ullkläder som de erbjuder.

LOADING..