6 x beige knits

 

Nu är vinterkylan här och det är dags för mysiga och varma stickade tröjor! Jag är inne på havrefärgat eller beige, väldigt fint till både blå jeans och svart. Enkelt och tidlöst. Här är sex av mina favoriter! 1. Esprit. 2. H&M. 3. Weekday. 4. Arket. 5. FWSS. 6. &OtherStories.

*** Winter is here (at least in sweden) and it’s time for cosy knits to keep warm! I love oatmeal and beige shades, it’s nice both with blue denim as well as black bottoms. Simple and timeless. Here are six of my favorites! 1. Esprit. 2. H&M. 3. Weekday. 4. Arket. 5. FWSS. 6. &OtherStories.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..