I annonssamarbete med ECCO

Bambi hjärta Ecco!

 

Eccos Snow Mountain är verkligen den perfekta höst- och vinterkängan för aktiva barn som inte hejdas av vädrets makter. Är väl inget barn som hejdats av lite ruskväder förresten!?! Här är jag och Bambi och leker bland höstlöv och regnpölar. Bambi vadar verkligen i pölarna och hennes fötter var både torra och varma efteråt! Ja, Snow Mountain funkar lika bra att plaska i kalla vattenpölar med som att pulsa i snön. Så härligt att kunna leka utan att bli kall eller blöt! Jag har också på mig ett par skor från Ecco, kängor från Shapekollektionen som är perfekta nu och som jag kommer köra med raggsockor i när det blir riktig vinter!

Bambi älskar sina Snow Mountain, de här skorna är både sköna och snygga! Hon har också lätt att röra sig och springa runt och hoppa i de här kängorna. Och så kan hon nästan sätta på och ta av dem själv i och med kardborreknäppningen, det gillar hon!

Ecco Snow Mountain håller fötterna varma och tål vatten med sitt GORE-TEX®-lager. Det mjuka och varma fodret låter fötterna ha det skönt och vara 100 % torra. Inläggssulan är uttagbar och ger utrymme för växande fötter och förlänger på så sätt kängornas användningstid. Den specialdesignad plattformen införlivar en direktgjuten PU- och TPU-sula med innovativt halkskydd, bra nu när det snart även blir snö och is.

Hos Ecco hittar du stort utbud av höst och vinterskor för både barnen och till dig själv, spana in här!

I annonssamarbete med Ecco

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..