erdem x hm

 

 

Den 2 november släpps Erdem x H&M och ovan ser ni mina favoriter. Det skulle vara kul att lägga vantarna på den svarta hoodien och det blommiga settet, det ser snyggt och bärbart ut tycker jag!  Jag tycker kollektionen känns både mystisk och flirtig och med väldigt fina mönster! Har du någon favorit ur kollektionen? Kommentera gärna!

*** Erdem x H&M i stores from november 2nd! And my favorites are above! I would love to get my hands on the black hoodie and the floral pant and blouse! I love the collection, it feels both mysterious and flirty at the same time with feminine prints! Do you have any favorite from this collection? Let me know in the comments!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..