I annonssamarbete med ECCO

Ecco och Fab Day

 

I annonssamarbete med Ecco

I lördags var det då äntligen dags för Fab Day där jag gästade Eccos monter och minglade runt bland er besökare! Vad roligt det var att få träffa er på plats och få prata skor! Skor är ju både kul och viktigt, ett riktigt roligt ämne tycker jag! Och vad många ni var som kom, kön ringlade sig ju superlång redan till öppningen kl 12!

De skor som folk kikade allra mest på under tiden jag var i montern var dessa. 1. Lackloafers! Dom är ju supersnygga och om man inte orkar klack men ändå vill ha en lite speciell sko som syns är ju de här lack detaljerna väldigt on trend! 2. Burgundy, den här färgen alltså, hur fin?!? Förstår att många fastnade för denna. Och den passar till det mesta. Den här skon är också en vinnare tycker jag, otroligt snygg pump att bära både till fest och på jobbmöten! 3. Boots, svarta enkla boots som man kan ha varje dag. Ja, många var ute efter snygga och bekväma vardagsskor och då passar ju den här booten perfekt! Alla dessa skorna hittar du hos Ecco.

Jag hittade också ett gäng nya favoriter, förutom de jag redan bloggat om och de jag har på mig här (som är ett par pointy ballerinas från Shapekollektionen). Jag spanade in Ukiuk (på bilderna överst), lammullsfodrade skor som är perfekta för kallt väder. Dessa skor kommer jag prata mer om i kommande inlägg! Sen hittade jag ju grymmaste kängorna som kommer i både vanligt och präglat läder. Och boots med lite högre klack, de här passar för utekvällen och för after worken men också till vardags. Även om klacken är hela 7.5 cm så känns den betydligt lägre i och med den bekväma sulan. Du hittar dessa och många fler skor hos Ecco, i butik och online!

I annonssamarbete med Ecco

 1. Lovisa skriver:

  Var på Fab Day! Så kul!

 2. Helena skriver:

  Tack för tipset on kängorna, de i präglat läder ser väldigt snygga ut! Fin outfit på dig också!

 3. Anna skriver:

  Var är dina jeans ifrån?? Så fina!!!

  1. Hej! De kommer från Mother och modellen heter Hustler Ankle Fray, de finns bland annat hos Shopbop.com
   Kram!
   Caroline

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..