dagen i iphone

 

 

Senast från Iphone. Igår kväll sprang jag runt på NK och nosade på väskor och sån’t trevligt. Det blev dock ingen YSL väska som fick följa med hem men en t-shirt! Imorse har jag varit iväg på ett frukostseminarium där jag och Hanna MW pratade lite om blogg/insta. Sen har dagen rullat på och hann inte få till någon outfitbild (i dagsljus) förutom en i en spegel. Jag har på mig jeans från MSGM, tröja från Mayla, Diorpumps och väska från Chloé. Jag har också hittat en ny skönhetsfavorit, en foundation från Chanel som ger så där blurrad effekt, jättefin yta och man behöver inte ens ha puder på (om man inte vill). Den heter Perfection Lumiére Velvet och jag kör nr 20 beige. Nu sitter jag i soffan och svarar på mail. Det börjar verkligen bli mörkt ute nu, lite mysigt men gillar solen bättre!

LOADING..