ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Ole Henriksen

Hur finner man balans i vardagen?

/

För att få balans i livet försöker jag bry mig om det som betyder mest. Jag hämtar energi med min familj, med vänner och göra roliga saker. En annan sak som hjälper mig balansera vardagen är att organisera och strukturera upp alla ‘måsten’, det gör livet lite enklare. Men också avkoppling är viktigt, egentid. Nu under vinterhalvåret gillar jag att ta ett varmt och skönt bad, eller ta långa promenader i höstsolen, det är något som verkligen får mig att koppla av. Jag lägger också tid på att ta hand om min kropp så ofta jag kan, med hälsosam mat, motion och skönhetsprodukter min hud mår bra av. Det blir liksom en positiv cirkel, när huden ser fräsch ut och kroppen mår bra då syns det, inifrån och ut!

En av mina absoluta favoritprodukter från Ole Henriksen är Pore Balance Facial Sauna Scrub. Den här skrubben använder jag två, tre gånger i veckan. Det är en produkt ur balanceserien som kontrollerar hudens oljighet, återfuktar och balanserar. Den ger glow och minskar porernas utseende, huden känns ren och fräsch efteråt!

Pore Balance Facial Sauna Scrub innehåller bland annat vulkanisk sand från Iceland och neemfröolja som hjälper till att minimera utseende på porerna och kontrollera oljorna i huden. Scrubben ger en varm sensation när man lägger på den. Man lägger den på lätt fuktig hud och smörjer ut den med hjälp av fingarna i cirkelrörelser. Sen sköljer man av med ljummet vatten. När man sköljt av kommer en sval och eucalypysmintig känsla på huden, jättefräscht! Man ser skillnad på huden direkt, porerna känns mindre och huden ser ren och fräsch ut!

Du hittar skrubben och alla Ole Henriksens alla produkter här!

0
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00