monday mood

 

Alltså jag är så sugen på blåjeans nu och är, som alltid, på jakt efter de perfekta. Lite vintage fit, hög midja men inte för hög. Skön blå färg, gärna lite mörkare som passar nu till vintern och så inte för tighta och gärna rå kant nertill. Jag har spanat in allt från H&M till Raey (som jag sett många är snygga i), high och low, det viktigaste här är ju passformen och tvätten tycker jag.

*** In the mood for blue denim now and I’m, as always, on the hunt for the perfect pair. I prefer a vintage fit, high waist but not too high. A nice blue wash, now during the winter I prefer jeans a bit darker and I love a raw hem. Also the should not fit too tight. I’ve been eying everything from H&M til Raey (which I’ve seen looked great on others) and all in-between. The most important thing is that they fit great and also have a once wash!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..