I annonssamarbete med ECCO

bästa vinterskorna för barn

I annonssamarbete med Ecco

Jag och Bambi har fått prova vinterskor från Ecco. Skon Bambi har på sig här heter Ecco Snow Mountain. De här skorna gillade Bambi på en gång, toppenbra! Mina skor kommer också från Ecco, ett par svarta boots från Shapekollektionen.

Det är inte helt lätt att shoppa barnskor, man vill ju att de ska vara sköna, sitta bra, vara prisvärda, bra material och så vidare.  Vi fastnade som sagt för Ecco Snow Mountain och det som är så bra med dessa är att de är lätta, de har GORE-TEX®-lager och ett mjukt, varmt foder som låter fötterna ha det skönt och vara 100 % torra under hela dagen. Inläggssulan är uttagbar och ger utrymme för växande fötter och förlänger på så sätt kängornas användningstid. Den specialdesignad plattformen införlivar en direktgjuten PU- och TPU-sula med innovativt halkskydd, bra nu när det blir snö och is.

Här kommer några goda råd när du ska köpa barnskor:

1. Innermåttet ska vara 1-1.5 cm längre än foten. Barns fötter växer i perioder extra mycket och då är det bra med marginal.

2. Mät barnets fötter regelbundet, varannan månad, det kan hända att man måste köpa två par skor under en vinter. Men det är en god investering för fötterna! Och glöm inte mäta båda fötterna, det kan skilja i strl och man får gå efter den större foten isåfall.

3. Små barn säger inte alltid till om det klämmer därför är det extra viktig att mäta och kolla så att skon sitter bra.

4. Kardborrestängning! Det är min favorit, inte bara för att det går fort utan också för att det är lätt att justera och små barn kan på egen hand enkelt öppna och stänga skorna!

5. Bra material som andas och som stötdämpar och som stödjer foten.

6. Nej till begagnat. Jag gillar att återanvända men just skor ska man köpa nya just för att allas fötter är så olika och en redan ingådd sko som formats efter en fot kan inte ändras.

Eccos skor är utformade efter barns fötter och designade för rörelse. Den gjutna sulan i kombination med skinn och andra material som andas är = bra skor för barns fötter! Du hittar hela sortimentet här!

I annonssamarbete med Ecco

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..