Styla vinterjackan

 

Rött, blått och svart! Jag har stylat vinterjackor från Cubus i tre olika färger som passar nu när kylan slår till! Först ut har vi två ‘puffer jackor’, höstens hetaste trendjacka, som alltså är en ruffig vadderad jacka. Jag valde en röd kortare modell som jag stylade med en röd polotröja och ett par mörkblå jeans. Det är kul att färgmatcha tycker jag och rött lyser verkligen upp. har fått många komplimanger när jag haft på mig den här röda jackan!

Den blåa, också puffer jackan, är lite längre i modellen och har luva, riktigt mysigt och värmande. Jag bär min med en blå tröja i chenille och samma blåjeans som tidigare. De här jeansen är lite högre i midjan och har knappar, de sitter snyggt på, modellen heter High Waist Straight.

Båda dessa jackor finns också i svart som ju alltid är snyggt samt ett gäng andra färger! Nu den 9-29 oktober är det också kampanjpris, 499 kr, på den längre jackan.

Jag har också valt att styla en svart parkas med luva med fuskpäls. Det här är en riktig vinterklassiker och jag stylar min med mera svart, jeans i modellen Straight Sarah och en glittrande tröja. Du hittar alla dessa jackor och många fler i Cubus butiker och online här!

  1. Helena skriver:

    Gillar färg till vintern, den röda såg ju sjukt fin ut och bra pris! Tack för tipsen!

  2. Sonja skriver:

    Supersnygga jackor och älskar stylingen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..