det ligger i detaljerna

 

Det är ofta detaljerna som gör det! Enkla plagg med snygga/coola detaljer är en bra kombination. Som till exempel höstens hetaste byxa, manchesterbyxan. Allra finast är de riktigt breda ränderna tycker jag. Mina kommer från Cords och modellen heter Leo (herrmodell). Sen gillar jag och mixa svart och mörkblått, det ger en lyxig effekt! Min svarta polotröja är från Filippa K, väskan är från Chanel och skorna med stor knut kommer från Joshua Sanders. Älskar de här skorna, de är så coola!

*** It’s all in the details. A lot of times the details make an outfit. Simple pieces with nice/cool details is a great combination! Like the pant of fall 2017, the corduroy pants. I like them best with wide stripes. Mine are from Cords and in the model called ‘Leo’ (mens model). I also love mixing dark blue and black, it looks so luxurious! My black turtle neck knit is from Filippa K, my bag is from Chanel and my shoes with large knots are from  Joshua Sanders. I love these shoes, they are so cool!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..