I annonssamarbete med ECCO

Höstfavoriter från Ecco!

I annonssamarbete med Ecco.

Hösten är så fin tycker jag, jag älskar höstsol, fallande löv, träden som skiftar i vackra färger och den klara luften! Hösten är fantastiskt ur modeperspektiv också, man får liksom klä sig lite mer än på sommaren och det gillar jag!

Här har jag klätt mig i några höstfavoriter, rutigt (stooor trend nu), oversize kappa (blir man ju aldrig trött på) och så ett par snygga ballerinas med spetsig tå, från Eccos kollektion Shape, som liksom löven har en väldigt snygg mörkt röd nyans. De här skorna tickar verkligen alla boxar, chica, snygg färg, fina detaljer, passar till allt och är bekväma! Just kollektionen som heter Shape innehåller ett stort gäng skor med extra komfort. Mjukt skinn, bekväm innersula och helgjuten yttersula.

Eccos ledord Perpetual Natural Motion handlar om den eviga naturliga rörelsen, skor som håller, skor man vill och kan använda varje dag, skor som passar många olika tillfällen! Se fler skor från Ecco och Shape kollektionen här! 

Nu den 21 oktober så kommer Ecco vara på plats på FAB DAY med en monter där, bland andra, jag kommer vara på plats och mingla med er och ge stylingtips! Kom gärna förbi, det skulle vara jättekul att ses! Biljetter till FAB DAY hittar du här; swedenfabday.se Hoppas att vi ses där!

I annonssamarbete med Ecco.

LOADING..