I annonssamarbete med ECCO

Höstfavoriter från Ecco!

I annonssamarbete med Ecco.

Hösten är så fin tycker jag, jag älskar höstsol, fallande löv, träden som skiftar i vackra färger och den klara luften! Hösten är fantastiskt ur modeperspektiv också, man får liksom klä sig lite mer än på sommaren och det gillar jag!

Här har jag klätt mig i några höstfavoriter, rutigt (stooor trend nu), oversize kappa (blir man ju aldrig trött på) och så ett par snygga ballerinas med spetsig tå, från Eccos kollektion Shape, som liksom löven har en väldigt snygg mörkt röd nyans. De här skorna tickar verkligen alla boxar, chica, snygg färg, fina detaljer, passar till allt och är bekväma! Just kollektionen som heter Shape innehåller ett stort gäng skor med extra komfort. Mjukt skinn, bekväm innersula och helgjuten yttersula.

Eccos ledord Perpetual Natural Motion handlar om den eviga naturliga rörelsen, skor som håller, skor man vill och kan använda varje dag, skor som passar många olika tillfällen! Se fler skor från Ecco och Shape kollektionen här! 

Nu den 21 oktober så kommer Ecco vara på plats på FAB DAY med en monter där, bland andra, jag kommer vara på plats och mingla med er och ge stylingtips! Kom gärna förbi, det skulle vara jättekul att ses! Biljetter till FAB DAY hittar du här; swedenfabday.se Hoppas att vi ses där!

I annonssamarbete med Ecco.

 1. Annica skriver:

  Åh detta var ju så superfint! Vad är det för märke på kappan och byxorna?

  1. tack!!! de är båda från zara!
   Ha en fin kväll!
   Med vänlig hälsning, Caroline

   1. Annica skriver:

    Tack för svar och inspiration 😊

 2. Wow! For the first time I see you smile
  Read you from 2012 I mean
  To tell the truth, I never smile on pics when wore another hairstyle))

  1. Thank you for commenting, and thank you for following! Have a great day!

 3. Helena skriver:

  Perfekt höstoutfit! Fina skor! Ecco har verkligen fått in en hel del snygga skor! Har ett par boots från dem från förra hösten som jag trivs bra i! Trevlig kväll!

 4. Lovisa skriver:

  Så fint! Perfekta skor till den looken.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..