weekly beauty

 

Warm Cashmere från Clean doftar varmt, mjukt och sensuellt, som en kashmirfilt. Typ. Samtidigt som den är sådär fräsch som alla Cleans parfymer är! En ny favorit i höstmörkret!

*** Warm Cashmere from Clean smells warm, sensual and soft, like a cashmere blanket. Kind of. At the same time it’s just as fresh as the rest of the Clean scents. This is my new fall favorite!

När man är blekare än blekast men ändå vill ha lite brons på kinderna, då tar jag till Lancomes Belle De Teint nr 4. Perfekt för min ljusa hy.

*** When I’m feeling as pale as possible but still want some bronzer then I go to Lancomes Belle De Teint nr 4. It’s perfect for my pale skin.

Hos Chanel flödar det av röda läppstift, en klassiker. Det kan vara svårt att hitta rätt i djungeln av rött, det tycker i alla fall jag. De här tre nyheterna är matta och min favorit (som jag tycker jag passar bäst i) är nummer 2 (den till höger). Älskar nya röda hylsan också!

*** At Chanel there is an never ending flow of red lipsticks, and I totally understand that, red lips are a true classic. Here are the new velvet lipsticks with the red caps. My favorite (the one I think I look best in) is number 2, the one to the right.

  1. Var, a, var finns det nya Chanelstiftet med röd hylsa?

    1. Hej! Det är en nyhet som borde finnas i Chanels skönhetsdiskar eller kommer mycket snart!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..