dagens outfit

 

Bästa basen. Känner mig alltid så bekväm/snygg/tidlös i de här plaggen, det kan liksom inte gå fel. Förutom att det nu börjar bli för kallt med bara anklar, redan! Jag har på mig kappa och jeans från Acne, skor och väska från Chanel, tröja från Cubus.

*** The best base. I always feel great and timeless in these items. I like can’t go wrong in them. Besides that it now is getting too cold for bara ankles, already! I’m wearing a coat and jeans from Acne, shoes and bag from Chanel and knit from Cubus.

 1. Sari skriver:

  Enkelt och snyggt!

 2. Liv skriver:

  Love this simple, stylish look!

  Liv

  livforstyle.net

 3. Helena skriver:

  Snyggt! Jag har också flera sånna garderobsfavoriter som funkar jämt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..