ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Ole Henriksen

The Truth Serum

/

Nu under hösten har jag ett längre samarbete med Ole Henriksen som är ett danskt/amerikanskt hudvårdsmärke skapat av mannen med samma namn, Ole Henriksen.

Ole Henriksen gör verkligen helt magiska produkter så det känns fantastiskt kul att få testa flera av dem och sedan rapportera till er! Produkterna är inte testade på djur, innehåller kraftfulla botaniska ingredienser och hela konceptet handlar om skönhet inifrån och ut, att hudvården är en viktig del men också att ha en positiv inställning till livet! Underbart tycker jag att man som hudvårdsmärke även fokuserar på livet, vikten av att må bra och vara lycklig!

Ole Henriksen har fyra olika kollektioner, Truth, Balance, Transform och Nurture, jag kommer fokusera på tre av dessa. Först ut är Truth som ju betyder sanning. Vad är sanning för mig? Det som är sant för mig är det jag vet fungerar för mig i alla lägen, sådant som får mig att må bra, att må bäst! Det kan vara allt från skönhetsprodukter till kläder till tv-serier och mat! Jag älskar tillexempel att varva ner med en kopp te och en trevlig bok eller ett modemagasin, det ger mig lugn och harmoni. En hudvårdsritual som jag vet min att hud gillar och som funkar är också en viktig sanning. Därför är det extra kul att få presentera er för den produkt som jag testat och utvärderat, nämligen Ole Henriksens The Truth Serum, ett serum med Vitamin C som hjäper till att minska fina linjer och rynkor. Den här produkten har verkligen levererat och gett min hud ett fantastiskt glow!

Just Vitamin C som det här serumet innehåller har fantastiska egenskapar för huden. Huden blir ljusare, det tightar till, återfuktar och bekämpar rynkor. Vitamin C fungerar som en riktig kollagenbooster och så ger det lyster, ja det där glowet!

Det första som slår en när man pumpar ut serumet första gången är att det luktar apelsin, så fräscht! Men doften hänger inte kvar på huden, det gillar jag, jag tycker inte om när hudvård luktar starkt på huden. Serumet är drygt, en pumpning kör jag till hela ansiktet, det är perfekt. Serumet går snabbt in i huden och man behöver inte vänta länge tills man kan applicera sin dagkräm. Bra tycker jag som ju har en sådär 1-2 minuter på mig som småbarnsmamma!

Redan efter ett par användningar ser man skillnad, huden får ganska direkt det där eftertraktade glowet vilket ju gör att man ser lite yngre ut! Toppen! Ole Henrikssen kallar sitt glow för Ole Glow™ och det är han verkligen expert på! Efter tre veckors användning upplever jag att hudtonen känns jämnare och mindre röd, upplever också att huden är klarare och renare. Huden ser hälsosam ut och strålar. Det här serumet är också den produkt Ole själv inte vill vara utan! Redan 2010 var det här en bästsäljare hos Sephora. Jag förstår varför, jag vill inte heller vara utan The Truth Serum nu.

Här kan du läsa mer om The Truth Serum och kika på fler produkter från Ole Henriksen!

3
8

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00