I annonssamarbete med ECCO

Tidlösa klassiker från Ecco

 

I det här inlägget vill jag visa er flera modeller från Eccos Shapekollektion! Det finns många olika modeller och klackhöjder att välja på!

Något som man kanske inte tänker på eller känner till är att Eccos sulor är helgjutna och det här gör att skon känns väldigt mjuk att gå i, följsam, varesig klacken är 2 cm eller 7 cm. En helgjuten sula är också väldigt hållbar så inga mer avbrutna klackar!

Till min andra look med Eccos Shapekollektion har jag valt ut en klassisk brogue med fantastiska detaljer. Just brogues är sådan tacksam sko och den perfekta höstskon för oss som gillar plattare skor. Den passar till det mesta och kan kläs upp och ner. Här har jag valt att styla med vackra höstfärger för en söndagspromenad. Men den passar lika bra till blazer och jeans som till klänning eller kjol. En mycket allsidig skomodell! När det blir kyligare ute så kommer jag köra på raggsockor i dessa, det tycker jag är snyggt!

Nedan har jag valt ut flera av mina favoriter från Shapekollektionen! Nu har jag valt flera svarta skor, men några av mina val nedan finns i andra fina färger också. Det här är skor som passar till många tillfällen, på jobbet, på söndagspromenaden, på shoppingrundan och allt däremellan! Tidlösa favoriter man alltid kan känna sig snygg i! Dessa och flera skor från kollektionen hittar du här!

I annonssamarbete med Ecco

LOADING..