I annonssamarbete med CUBUS

höstens jeans och byxor

 

Jeans med hög midja, jeans med låg midja, löst sittande eller tighta och byxor i alla dess slag! Hos Cubus finns massor av modeller och garanterat något som passar alla! Just nu har Cubus en toppenkampanj som jag vill tipsa er om, det är 25% på alla byxor och jeans!

Här är mina tre favoriter! Först ut tighta jeans med hög midja, modellen heter High Waist Hannah. Tycker hög midja är så snyggt och dessutom så slimmar de till och man får en snygg figur. De här är dessutom mjuka och supersköna! Till jeansen har jag blazer, väska och t-shirt som du också hittar hos Cubus.

Jag gillar också jeans som är lite rakare, dessa som heter Straight Sarah har lite lägre midja, en snygg modell som finns i flera olika tvättar! Jag matchar med t-shirt och leopardkappa från Cubus sortiment!

Cubus har också en mängd snygga byxor, jag har valt ut dessa byxor med revär i sidan som ger en lite sportigare look! Jag har matchat med blazer, leopardmönstrad stickad tröja och så favoritväskan, allt från Cubus.

Du hittar allt jag har på mig och mycket mer i Cubus butiker och online!

  1. Helena skriver:

    Ser fina ut allihopa, ska gå och prova i helgen! Tack för tips!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..