yes please, leopard boots

 

Grrr! Ett par leopard boots är ett måste i höst för mig, just nu letar jag runt och har hittat de här fina! ‘Ritza boots’ från Isabel Marant, ‘Bollie’ sammetsboots från Steven, mockaboots från Pierre Hardy, ‘Lissabon’ boots från Twist & Tango, ‘Nellie boots’ från Loeffler Randal och ‘Shadow leopard print boot’ från Tabitha Simmons.

***

Grrr! Right now I so in the mood for a pair of leopard boots, so I’ve been searching for the perfect pair, here are some of my favorites! Ritza boots from Isabel Marant, Bollie velvet boots from Steven, Suede boots from Pierre Hardy, Lissabon low boots from Twist & Tango, Nellie boots from Loeffler Randal and Shadow leopard print boot from Tabitha Simmons.

  1. Anna skriver:

    Fint!

  2. Mariam skriver:

    Älskar leopard!

  3. Helena skriver:

    Snygga! Gillar twist & tangos!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..