yellow skirt kind of day

 

Den plisserade kjolen måste ju ha varit sommarens mesta plagg, den var överallt! Och man kan enkelt ta med den en bra bit in på hösten. Och vintern likaså. Nu bär jag min med strumpboots som värmer och jacka! Jag har på mig kjol från Gucci, jacka från Balenciaga, boots från Zara och väska från Loewe.

***

The pleated skirt was one of the hottest items this summer, it was everywhere. You can easily bring it to fall and winter as well! Right now (when it is a bit colder here) I’m wearing mine with sock boots and jackets. Here I’m wearing skirt from Gucci, jacket from Balenciaga, boots from Zara and bag from Loewe.

 1. Anna skriver:

  Lovesit!

 2. Helena skriver:

  Den gula kjolen 👌🏻

 3. Liv skriver:

  Love the yellow and denim combo!

  Liv

  livforstyle.net

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..