lack och leopard

 

Till hösten dyker allt som oftast lack och läder upp och den här hösten är inget undantag. Jag tycker både lack och läder funkar utmärkt till vardags så länge man stylar det rätt! Till vardags bär jag det med stickat, höstkappor och platta skor vilket, kontrasten mellan lack och andra material är en snygg effekt! Här bär jag lackbyxor från H&M, leopardkappan kommer från In Wear, skorna är Gucci och väskan kommer från Louis Vuitton.

***

Patent and leather always makes a fashion appearance come fall, this fall is no exception! I thick both leather and patent works great for everyday as long as it is styled right. I wear it with knits, fall coats, and flats to tone it down. The mix of materials makes a nice contrast! Here I am wearing pants from H&M, a leopard coat from In Wear, my shoes are Gucci and my bag is Louis Vuitton.

  1. Helena skriver:

    Snyggt med lack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..